Home
Tarieven en behandelingen

Tarieven en behandelingen

Tarieven trimbehandelingen

De kosten van een behandeling -ongeacht het ras, de grootte van de hond of het type behandeling- bedragen € 35,- per uur.
Meerwerk, veroorzaakt door:
– ernstige klitvorming
– aanwezigheid van vlooien
– castraatvacht
– gedragsproblematiek
– (ernstige) verwaarlozing van onderhoud
– de hond valt zeer groot uit voor zijn/haar ras
kan er voor zorgen dat de behandeling langer duurt.

Alle behandelingen zijn inclusief wassen, föhnen en nagels knippen.

Knuffelen en kroelen is gratis.

Service van de zaak.
Voor:
– nagels knippen
– oogjes vrij knippen
– oren vrijmaken
kunnen vaste klanten gratis bij ons terecht.
Dit doen we echter wel op afspraak, zodat we ook voor deze kleine handelingen de tijd kunnen nemen voor uw huisdier.

Puppy-kennismaking (gratis).
Een eerste bezoek aan de trimsalon kan voor een pup een spannende ervaring zijn. Een vreemde omgeving, vreemde geuren en geluiden, en ook nog eens een vreemde mevrouw die aan hem gaat ‘friemelen’. Omdat het van groot belang is dat deze eerste ervaring als positief wordt ervaren, hebben wij voor pups tot de leeftijd van 4 maanden  een gratis puppy-kennismaking. Deze kennismaking duurt ongeveer een half uur. Gedurende dit half uur kan uw pup lekker rondsnuffelen in de salon en wennen aan alle geuren en geluiden die hier voorkomen. Ook zal hij even op de tafel komen te staan en wordt hij gekamd, de nageltjes worden geknipt, de voetzooltjes worden gecontroleerd en indien nodig worden de oogjes vrij geknipt. Tussendoor wordt er fijn gespeeld en krijgt hij wat lekkers. Ook krijgt u advies over wat u thuis aan vachtonderhoud kunt doen, en worden eventuele vragen beantwoord.

Tussenbeurt.
Tussen de reguliere trimbehandelingen door kan het wenselijk zijn dat uw hond even wordt bijgewerkt. Hiervoor kan hij de trimsalon bezoeken voor een tussenbeurt. Hierbij wordt de hond gewassen, geföhnd, uitgekamd, de voeten worden netjes gemaakt en de oogjes worden vrij geknipt. Net zoals alle behandelingen bedragen de kosten voor een tussenbeurt €35,- per uur.