Home
Overige tarieven

Overige tarieven

Overige tarieven

 

Onderstaande prijzen zijn vanaf-prijzen.
Meerwerk, veroorzaakt door:
– ernstige klitvorming
– aanwezigheid van vlooien
– castraatvacht
– gedragsproblematiek
– (ernstige) verwaarlozing van onderhoud
– de hond valt zeer groot uit voor zijn/haar ras
kunnen in rekening gebracht worden.
Voor meerwerk van het ontklitten van ernstig geklitte honden wordt €15,00 per half uur in rekening gebracht.

 

Service van de zaak.
Voor:
– nagels knippen
– oogjes vrijknippen
– oren vrijmaken
– anaalklieren controleren
kunnen vaste klanten gratis bij ons terecht.
Dit doen we echter wel op afspraak, zodat we ook voor deze kleine handelingen de tijd kunnen nemen voor uw huisdier.

 

Puppy-kennismaking (gratis).
Een eerste bezoek aan de trimsalon kan voor een pup een spannende ervaring zijn. Een vreemde omgeving, vreemde geuren en geluiden, en ook nog eens een vreemde mevrouw die aan hem gaat ‘friemelen’. Omdat het van groot belang is dat deze eerste ervaring als positief wordt ervaren, hebben wij voor pups tot de leeftijd van 4 maanden  een gratis puppy-kennismaking. Deze kennismaking duurt ongeveer een half uur. Gedurende dit half uur kan uw pup lekker rondsnuffelen in de salon en wennen aan alle geuren en geluiden die hier voorkomen. Ook zal hij even op de tafel komen te staan en wordt hij gekamd, de nageltjes worden geknipt, de voetzooltjes worden gecontroleerd en indien nodig worden de oogjes vrij geknipt. Tussendoor wordt er fijn gespeeld en krijgt hij wat lekkers. Ook krijgt u advies over wat u thuis aan vachtonderhoud kunt doen, en worden eventuele vragen beantwoord.

 

 

Tussenbeurt.
Tussen de trimbeurten door kan het wenselijk zijn dat uw hond even wordt bijgewerkt. Hiervoor kan hij de trimsalon bezoeken voor een tussenbeurt. Hierbij wordt de hond gewassen, geföhnd, uitgekamd, de voeten worden netjes gemaakt en de oogjes worden vrijgeknipt. Tussenbeurten zijn alleen mogelijk voor knipvachten (Labradoodle, Shih-Tzu). Voor ‘ontwol-honden’ (Berner Sennen, Samojeed) zijn tussenbeurten niet mogelijk.

 

Borstelarrangement.
Heeft u moeite met het borstelen van uw hond door tijdgebrek, een beperking of een blessure? Bij ons kunt u een borstelarrangement afnemen. Deze bestaat uit 5 borstelbehandelingen, waarvan u de 6e gratis krijgt en is 9 maanden geldig. De tarieven voor een borstelarrangement zijn:

Kleine hond (bijv. Shih-Tzu) € 60,-
Middelgrote hond (bijv. Friese Stabij) € 80,-
Grote hond (bijv. Golden Retriever) € 100,-
Zeer grote hond (bijv: Berner Sennen) € 120,-

 

Wasarrangement.
Een schone vacht is niet alleen voor de hond zelf, maar ook voor ons een stuk gezonder en frisser. Een vuile vacht bevat zand, pollen en andere allergenen. Het zelf wassen van uw hond kan een hele onderneming zijn. Een grote hond meenemen naar de badkamer op de bovenverdieping is al een hele klus, maar wat dacht u van de hoeveelheid haren die er na de wasbeurt achterblijven? Het schoonmaken hiervan kan erg tijdrovend zijn. Bij ons kunt u een wasarrangement afnemen. Deze bestaat uit 5 wasbeurten, waarvan u de 6e gratis krijgt en is 12 maanden geldig. De tarieven voor een wasarrangement zijn:

Kortharig Langharig
Kleine hond € 90,- € 115,-
Middelgrote hond € 117,50 € 140,-
Grote hond € 142,50 € 165,-
Zeer grote hond € 167,50 € 190,-
Ontklitten per half uur: € 15,00

NB: Wasarrangementen gelden niet voor Labradoodles, Berner Sennen, New Foundlander, Landseer, Leonberger, Pyrenese Berghond, Samojeed, Schotse Herder Langhaar, Sint Bernard, Tatra, Tibetaanse Mastiff of honden met soortgelijke vacht. Voor deze honden geldt een ander tarief.
Deze bedragen zijn exclusief ontklitten. Bij meerwerk van het ontklitten van ernstig geklitte honden wordt er € 15,00 per half uur in rekening gebracht.

 

 

Enkele wasbehandeling.
Wilt u slechts een enkele keer uw hond laten wassen en drogen? Uiteraard is dat ook mogelijk. Hieronder vindt u de tarieven van een enkele was- en droogbehandeling:

Kortharig Langharig
Kleine hond € 18,- € 23,-
Middelgrote hond € 23,50 € 28,-
Grote hond € 28,50 € 33,-
Zeer grote hond € 33,50 € 38,-
Ontklitten per half uur: € 15,00

NB: Deze prijzen gelden niet voor Labradoodle, Berner Sennen, Old English Sheepdog, New Foundlander, Landseer, Leonberger, Pyrenese Berghond, Samojeed, Schotse Herdershond Langhaar, Sint Bernard, Tatra, Tibetaanse Mastiff, Duitse Herdershond of honden met soortgelijke vacht. Voor deze honden geldt een ander tarief.
Deze bedragen zijn exclusief ontklitten. Bij meerwerk van het ontklitten van ernstig geklitte honden wordt er € 15,00 per half uur in rekening gebracht.